+45 53 33 33 37

info@auto2.dk

08:00 - 16:00

Mandag - Fredag

4-hjulsudmåling Brabrand

Hvis du oplever, at din bil ikke retter op af sig selv, når du har drejet, kan det være en fordel at få foretaget en udmåling på bilens hjul. En 4-hjulsudmåling vil vise helt præcist om din bils hjul trænger til en sporing.

En sporing vil både sikre dig bedre brændstoføkonomi og langt bedre køreegenskaber. Det vil også resultere i mindre slitage på dæk, og være en klar sikkerhedsmæssig fordel.

Hvad er en 4-hjulsudmåling og sporing?

Sporing og 4-hjulsudmåling hos Auto2 i Brabrand foregår ved, at vi laver en udmåling af alle fire hjul med vores 3D-sporingsapparat. Apparatet måler vinklen som hjulene vil ramme vejen med i forhold til hinanden. Set oppefra vil et hjul, der trænger til sporing, sidde skævt på.

Det vi gør ved problemet er, kort sagt, at foretage en justering af alle fire hjul, så de står vinkelret på vejen og er parallelle med hinanden. Hvordan vinklerne præcis skal være er specificeret af bilfabrikanterne.

Det tager omkring en halv time at lave en 4-hjulsudmåling og sporing.

Hvad er forskellen på sporing og afbalancering?


Sporing handler om hvert hjuls vinkel i forhold til underlaget og de andre hjul. En afbalancering af dæk er noget andet. Til dét bruges et apparat, der måler balancen i hjulet, mens det roterer. Derefter viser apparatet, hvor en eventuel modvægt skal placeres, for at hjulet kan rotere uden vibrationer. Forskellen ligger i om der undersøges og justeres på hjulenes vinkel eller rotationsbalance.

Auto2 i Brabrand hjælper dig med at forlænge dækkenes levetid


Det er ikke svært at forestille sig, at skæve hjul betyder uens slitage på bilens dæk. Det forkorter dækkenes levetid betragteligt, fordi bilens vægt presser dækkene skævt ned på vejen, når du kører. Det forklarer også det ringere vejgreb, som i sig selv kan være farlig.

Med forøget slid af dine dæk og samtidig forringet vejgreb, lyder det som et uheld, der bare venter på at ske. Det er også en dyr affære at slide sine dæk før tid.

Kontakt for billigste pris på 4-hjulsudmåling i Brabrand hos Auto2

Hos Auto2 tilbyder vi billig sporing af bilens hjul. Prisen på udmåling og sporing af en almindelig personbil starter fra kr. 499,- – et beløb, der hurtigt er tjent hjem, set i forhold til hvis du var nødt til at skifte alle dæk som følge af skæv slitage.

Kontakt Auto2 for mere information eller book en tid til 4-hjulsudmåling.

Micro og minibiler
Personbiler
Suv og varebiler
Pris 499,-
Pris 599,-
Pris 699,-

3 års Garanti

Vi yder tre års reklamationsgaranti på vores monteret reservedele.

Professionel service

Vi leverer en række reparations- og vedligeholdelsesservices til alle bilmærker og modeller - også til veteranbiler.

Originale dele

Alle vores reservedele er OE-godkendte, og derfor er der 3 års garanti på dem.

Gratis synstjek

Undgå overraskelser, få et uforpligtende tilbud på din reparation. 

husk at skifte dæk

Din nærmeste auto mekaniker