+45 53 33 33 37

info@auto2.dk

08:00 - 16:00

Mandag - Fredag

Skadecenter Brabrand

Har du været ude for et mindre biluheld? Eller har bilen på andre måder pådraget sig en skade?

Hos Auto2’s skadecenter i Brabrand genopretter vi bilens helbred, og udbedrer de skader, den måtte have. Vi udfører arbejdet på rekordtid, og til konkurrencedygtige priser.

Vi udfører buleopretning på vores skadecenter i Brabrand

En af de mest normale skader, bilen kan udsættes for, er buler på karosseriet. Buler kan opstå, når din bil udsættes for sammenstød og mindre kollissioner med andre ting eller biler. Hvis bilen får en bule, så kan det være en idé at besøge et skadecenter for at få bulen udbedret – og du er velkommen hos vores skadecenter i Brabrand.

Skal bilen til syn vil mindre buler eller ridser ikke være afgørende for, om bilen kan gå igennem synet. Til gengæld kan bulers følgeskader som rust, huller i karosseriet eller skade på bilens indre mekanik have betydning – både for bilens helbred, og om den kan gå direkte gennem synshallen eller ej.

Buler kommer sjældent uden ridser i lakken. Nogle gange forårsager buler også revner i karosseriet. Hvis det er tilfældet, så er bilen særligt udsat for angreb af rust. Og rust kan, over tid, være ødelæggende for bilens overordnede funktion, stabilitet og sammenhængskraft.

Hos vores skadecenter i Brabrand er vi specialister i at udbedre buler og fjerne ridser i bilens lak. Om nødvendigt omlakerer vi denne del af karosseriet, så bilen ikke blot fremstår pæn og bulen udrettet, men så din bil også fortsat bevarer et sundt karosseri, der beskytter resten af bilens funktionelle dele.

skadecenter aarhus

Vi gør din bil sikker at køre i igen

Når bilen har fået en skade kan det kompromittere sikkerheden i bilen, når du kører i den. Sikkerhedsrisikoen afhænger selvfølgelig af skadens omfang. Men noget, der umiddelbart kan ligne kosmetiske skader, buler og skrammer på bilen, kan meget vel være forårsaget af sammenstød, der også har haft en effekt på bilens interne mekanik og funktioner.

Hos Auto2 skadecenter i Brabrand gennemgår vi altid bilen for øvrige sikkerhedsrisici som følge af uheldet, når vi udbedrer en skade. På den måde kan du føle dig sikker og tryg, når du igen begiver dig ud på landevejen.

Kontakt os i dag, og lad os se på skaderne

Har du behov for at besøge et skadecenter i Brabrand? Så er Auto2 det oplagte valg. Sving forbi vores værksted, eller kontakt os på telefonen i vores åbningstid, og fortæl os om skaden – så vender vi de muligheder, der måtte være.

3 års Garanti

Vi yder tre års reklamationsgaranti på vores monteret reservedele.

Professionel service

Vi leverer en række reparations- og vedligeholdelsesservices til alle bilmærker og modeller - også til veteranbiler.

Originale dele

Alle vores reservedele er OE-godkendte, og derfor er der 3 års garanti på dem.

Gratis synstjek

Undgå overraskelser, få et uforpligtende tilbud på din reparation. 

husk at skifte dæk

Din nærmeste auto mekaniker