+45 53 33 33 37

info@auto2.dk

08:00 - 16:00

Mandag - Fredag

Skrotbil Brabrand

Vi skrotter alle skrotbiler i Brabrand og omegn.

Når bilen ikke længere har flere kilometer i sig, eller når det ikke længere kan betale sig at reparere på den, tager Auto2 den gerne til skrot. Vi afhenter bilen, hvor den holder – ganske gratis, hvis du har en skrotbil i Brabrand eller det øvrige Århus.

Hvad kan jeg få i skrotpræmie?

Vi betaler altid skrotpræmie for de skrotbiler, som du giver til os. Minimumstaksten er på 2.200 kr., men det kan hurtigt blive til flere penge, alt afhængig af skrotbilens stand.
Skrotpræmien er skattefri indkomst, som kan være med til at finansiere en ny bil til dig, eller som du blot kan stikke i lommen.
Vi løser alt det praktiske omkring din skrotbil i Brabrand

Normalt skal du være opmærksom på flere ting, når du afleverer din skrotbil

Skrotbilen skal bl.a. afmeldes i motorregisteret, og du skal også huske at indlevere nummerpladerne på bilen.
Hos Auto2 tager vi os af alt det praktiske arbejde, der vedrører skrotbilens afmelding og plader. Det gør det nemt for dig – du skal bare kontakte os, og fortælle os hvor i Århus eller Brabrand skrotbilen holder.

Vi sikrer ordentlig genbrug af reservedele på din skrotbil i Brabrand

Når du indleverer din skrotbil til os i Brabrand, så tager vi os godt af den. Vi sørger for at gennemgå bilens komponenter og reservedele, og plukker den for alt, der kan genbruges. På den måde gavner vi miljøet, og vi forebygger unødigt overforbrug – det giver god samvittighed.

Jo bedre stand din skrotbil i Brabrand er i, desto flere reservedele og komponenter kan vi typisk få ud af den. Konkret betyder det, at vi kan tilbyde dig en bedre skrotpris for bilen.

skrotbil

Interesseret i en byttehandel med din skrotbil i Brabrand?

Vi har ofte gode, brugte biler stående, der venter på en ny ejer. Når du indleverer din skrotbil i Brabrand til os kan du med fordel tage et kig på nogle af de biler, vi kan tilbyde dig. Vi er altid parate til at indgå en god handel med dig.

Kontakt os eller ring for et uforpligtende tilbud

Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud fra Auto2 på din skrotbil i Brabrand. Kontakt os, og fortæl os lidt om bilens stand og drift. Så tilbyder vi dig en god skrotpræmie for bilen.

3 års Garanti

Vi yder tre års reklamationsgaranti på vores monteret reservedele.

Professionel service

Vi leverer en række reparations- og vedligeholdelsesservices til alle bilmærker og modeller - også til veteranbiler.

Originale dele

Alle vores reservedele er OE-godkendte, og derfor er der 3 års garanti på dem.

Gratis synstjek

Undgå overraskelser, få et uforpligtende tilbud på din reparation. 

husk at skifte dæk

Din nærmeste auto mekaniker